01. Hoeveel bedragen de verzendkosten als ik een pinnetje bestel?

Pin Panther hanteert een vaste verzendkosten van €3,80. Met een mooie track & trace barcode valt de envelop zo door de bus. Je hoeft dus niet de hele dag te wachten om een pakje aan te nemen. Maar mocht je €20,- besteden omdat je bijvoorbeeld samen met je vrienden besteld of een cadeau voor iemand bijhaalt dan betaald de Pin Panther de verzendkosten! 

02. Kan ik ook pinnetjes bestellen buiten Nederland?

Goede vraag! Helaas kunnen we onze prachtige producten (nog) niet naar het buitenland verzenden.

03. Geen bevestigingsmail ontvangen van je bestelling?

Oeps! Vervelend als je geen bevestiging ontvangt van je bestelling, computers zijn net mensen en kan er dus wat fout gaan. Mocht dit je overkomen check dan eerst even je ongewenste email, stuur anders even een mailtje naar info@pinpanther.nl en dan wordt alles geregeld.

04. Op welke manieren kan ik betalen bij de Pin Panther?

Simpel: met iDeal, Creditcard en Paypal.

05. Kan ik ook pinnetjes aanvragen?

Voorstellen, ideeën voor pinnetjes die je graag terug ziet in de shop zijn altijd welkom. Mocht je bijvoorbeeld houden van katten, biertjes of Willem Alexander? En wil je die graag terug zien op een pin? Zet dan je ideeën op de mail naar: info@pinpanther.nl

06. Kan ik mij pinnetje retourneren?

Nou vooruit dan maar. 😉 Mocht er iets mis zijn met de pin dan horen we het graag natuurlijk ook al komt het bijna niet voor. Ben je niet tevreden over het product? Ook dan kun je het binnen 14 dagen terug sturen. In beide gevallen kun je hier het “retour formulier downloaden” en deze samen met de pinnetjes opsturen naar het gewenste adres die je vind op het formulier. Vanuit daar word u verder geholpen.

0